Ο αγιασμός στο 1o Δημοτικό Σχολείο Ιτέας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021, στις 9.30

Αγαπητοί γονείς,

Σας κάνουμε γνωστό ότι ο αγιασμός στο σχολείο μας τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στις 9.30 πμ.

Οι μαθητές θα προσέρχονται από τις 9:00πμ, φορώντας μάσκα και επιδεικνύοντας απαραιτήτως βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού τεστ (self-test), το οποίο θα παραλαμβάνεται δωρεάν από τα φαρμακεία με την ίδια διαδικασία που ίσχυε και το προηγούμενο σχολικό έτος και θα πραγματοποιείται έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση στο σχολείο.

Το τεστ θα γίνεται 2 φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, εκτός της πρώτης εβδομάδας, όπου οι μαθητές θα προσκομίσουν την αντίστοιχη βεβαίωση τη Δευτέρα και την Πέμπτη.

Κατά τη διάρκεια του αγιασμού και προς αποφυγή έντονου συγχρωτισμού, οι μαθητές των Β, Γ, Δ, Ε΄και ΣΤ΄ τάξεων θα παραμείνουν στις αίθουσές τους, ενώ στο προαύλιο θα παραμείνουν, εκπροσωπώντας το σχολείο, μόνο οι μαθητές της Α΄ τάξης συνοδευόμενοι κατ’ εξαίρεση από τους γονείς/κηδεμόνες τους.

Η είσοδος των μαθητών στο προαύλιο κατά την προσέλευσή τους στο σχολείο όπως και η αποχώρησή τους θα εξακολουθήσει να γίνεται με τον ίδιο τρόπο: οι μαθητές των Α΄,Β΄,Γ΄ τάξεων από τη δυτική είσοδο, ενώ οι μαθητές των Δ΄,Ε΄,ΣΤ΄ τάξεων από τη νότια είσοδο.

Οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο χωρίς τσάντες και θα αποχωρήσουν μετά το πέρας του αγιασμού.

Καλή σχολική χρονιά!!!